EVENIMENTE

În sport, lucrurile sunt simple: fiecare campion are sportul lui, echipa lui, culorile lui. În lumea prăjiturilor, însă, viața campionilor e nițel mai complicată.

În sport, un simplu televizor poate hrăni zeci de fani. Campionii se văd cu ochiul liber și se degustă în reluare. În lumea prăjiturilor, campionii trebuie să se străduiască mai mult.

Flavian Dobre este un campion medaliat, iar asta se poate verifica imediat pe conturile de facebook si instagram , dar confirmarea clasei sale se poate face numai direct, degustând oricare dintre creațiile sale.

În sport, cel mai aproape de geniul campionilor putem fi doar pe stadion, moment rar și complicat de programat, dar în lumea prăjiturilor, lucrurile sunt foarte-foarte simple: campionii au magazinele lor.

Bucuros că poate dovedi oricui cât de mult iubește prăjiturile, Flavian Dobre are onoarea să vă invite în prima PASTICCERIA pe care o deschide.

PASTICCERIA este cel mai înalt nivel la care poate urca o cofetărie, este ”o cofetărie high-end” cum ar spune oamenii de marketing.

CERE OFERTĂ ȘI DETALII

    Câmpurile notate cu * sunt obligatorii.